زبان و ادبیات فارسی


پرداختن به آداب و رسوم یک ملت و آموزش و بررسی عقاید مذهبی آنها ، شناخت ریشه فرهنگ و اشعار و نقد ادبی همگی بخشی از ادبیات آن سرزمین است. در تمام کشورها درس ادبیات بعنوان یکی از دروس ضروریست که تا دوران متوسطه و بعد از آن نیز تدریس می گردد. اما در آموزشهای عالی به صورت یک رشته تخصصی قابل انتخاب بوده و البته در دانشگاه ها بغیر از ادبیات فارسی، می توان ادبیات دیگر کشورهای برجسته را نیز انتخاب و در آن رشته تخصص لازم را کسب نمود.انجام رساله یا تز زبان و ادبیات فارسی ، نوشتن پروپوزال زبان و ادبیات فارسی و چاپ مقاله  از جمله خدماتی است که موسسه به مشتریان گرامی ارائه خواهد داد.

رشته ادبیات آمیخته ای از دروس جغرافیا، تاریخ، دانش و بینش دینی نیز می باشد. زیرا فراگیری دانش و فرهنگ یک ملت نیازمند فراگیری همه ی چیزی که آنها می دانند می باشد. و باید در آن غوطه ور شد تا بتوان تخصص لازم را کسب نمود. بسیارند افرادی که حتی با اینکه یک ایرانی هستند هنوز هم با ادبیات کشور خود آشنایی کافی ندارند. و دانستن ادبیات را در حد سواد خواندن و نوشتن کافی می دانند. رشته ادبیات با این دانش عمیق و گسترده خود کمک می کند تا بتوان با تمام زوایای آشکار و پنهان یک ملت آشنا شد.

 

  • گرایش زبان و ادبیات فارسی

در این گرایش به دستور زبان فارسی پرداخته شده و شناخت شعرا و مفاخر ادبی ایران در دروس مختلف به چشم می خورد.

  • گرایش ادبیات مقاومت

پایه گرایش ادبیات مقاومت به حماسه های مذهبی و تاریخی و سالهای دفاع مقدس گره می خورد. شناخت انواع سبک مقاومت و جنگ نرم، تحقیق و تفحص در اعماق تاریخ مقاومت از موارد مورد بحث در این گرایش می باشد.

  • گرایش ادبیات تطبیقی

گرایش ادبیات تطبیقی از گرایش های جدید رشته ادبیات است که به بررسی و تطبیق ادبیات فارسی و عرب پرداخته و در حال حاضر در دانشگاه های محدودی در کشور تدریس می گردد.

دروس پایه

دستور زبان فارسی ۱ ، دستور زبان فارسی ۲ ، مرجع شناسی و روش تحقیق ۱ ، بدیع ، آئین نگارش و ویرایش ۱ ، آئین نگارش ۲

دروس عمومی

معارف اسلامی ۱ ، معارف اسلامی ۲ ، خلاق و تربیت اسلامی ، انقلاب اسلامی و ریشه های آن ، متون اسلامی ، تربیت بدنی ۱ ، تربیت بدنی ۲ ، تاریخ اسلام

دروس اصلی

مثنوی معنوی ۱ ، مثنوی معنوی ۲ ، منطق الطیر ، حدیقه الحقیقه ، بوستان سعدی ، غزلیات و قصاید سعدی ، حافظ ۱ ، حافظ ۲ ، صائب ، تاریخ بیهقی ، سیاست نامه و قابوسنامه ، کشف الاسرار ، کلیله و دمنه ۱ ، کلیله و دمنه ۲ ، گلستان سعدی ، مرصاد العباد ، قرائت عربی ۱ ، قرائت عربی ۲ ، قرائت عربی ۳ ، قرائت عربی ۴ ، قرائت عربی ۵ ، قواعد عربی ۱ ، قواعد عربی ۲ ، قواعد عربی ۳ ، قواعد عربی ۴ ، زبان تخصصی ۱ ، زبان تخصصی ۲ ، عروض و قافیه ، ادبیات معاصر نظم ، ادبیات معاصر نثر ، متون تفسیری ، آشنایی با علوم قرآنی ، نقد ادبی و…

دروس تخصصی

معانی و بیان ۱ ، معانی و بیان ۲ ، مبانی عرفان و تصوف ، تاثیر قرآن و حدیث ، تاریخ ادبیات۱ ، تاریخ ادبیات۲ ، تاریخ ادبیات۳ ، سبک شناسی نظم ، سبک شناسی نثر

دروس اختیاری

انقلاب اسلامی و زمینه های ادبی آن ، آشنایی با علوم اسلامی ، غزلیات شمس ، روش تحقیق و مرجع شناسی ۲ ، انواع ادبی

فارغ التحصیلان رشته ادبیات در دانشگاه ها و مراکز آموزش مختلف می توانند مشغول به کار گردند. فرهنگستان زبان و وزارت ارشاد اسلامی نیز از دیگر مراکزیست که این فارغ التحصیلان میتوانند جذب آن گردند. در صورت داشتن فن بیان مناسب و دانش گسترده ادبیات، سخنرانی نیز یکی از عمده در آمدهای مناسب این رشته حساب می آید. همچنین تألیف و ترجمه کتاب نیز بعنوان یکی از مشاغل خوب و آینده دار این رشته محسوب میگردد.

خدمات سایت آسان آموز در زمینه مشاوره انجام پروپوزال و رساله یا تز زبان و ادبیات فارسی

  • مشاوره جستجو مقالات معتبر برای انتخاب موضوع رساله یا تز زبان و ادبیات فارسی
  • مشاوره نوشتن پروپوزال زبان و ادبیات فارسی
  • مشاوره انجام پروژه های کلاسی رشته زبان و ادبیات فارسی
  • مشاوره انجام رساله یا تز کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی
  • مشاوره تحلیل آماری رساله یا تز زبان و ادبیات فارسی
  • مشاوره نوشتن مرور ادبیات و فصل دوم (۲) رساله یا تز زبان و ادبیات فارسی
  • مشاوره انجام فصل چهار (۴) رساله یا تز زبان و ادبیات فارسی
  • مشاوره نوشتن نتیجه گیری و فصل پنجم (۵) رساله یا تز زبان و ادبیات فارسی