آهن، مس، طلا، زغال سنگ و بسیاری از مواد و عناصر دیگر که امروزه آنها را می شناسیم از طریق معادن استخراج می گردد. با توجه به این که زمین سرشار از شگفتی ست و هر روز دانشمندان به کشف چیز جدیدی در آن دست می یابند، وجود دانش آموختگان در رشته مهندسی معدن می تواند به این پیشرفت ها سرعت بخشد. به جرأت می توان گفت که هنوز خیلی از عناصر ممکن است در زمین وجود داشته باشد که کشف نشده باقی مانده ، لذا مهندسی معدن کمک می کند، تا ضمن کشف معادن به عناصر موجود در آن پی برده و آن را تفکیک نمایند.انجام رساله یا تز مهندسی معدن ، نوشتن پروپوزال مهندسی معدن و چاپ مقاله از جمله خدماتی است که موسسه به مشتریان گرامی ارائه خواهد داد.
کار در معادن بیش از هزاران سال است که در حال انجام است، بشر با حفر کوه ها و دستیابی به صخره های زیر زمینی طلا استخراج می کردند و این سنت تا به امروز همچنان ادامه دارد. هر از گاهی به خبری از فرو ریختن معادن و گرفتار شدن معدن کاران به گوش می رسد. از این رو مهندسی تر شدن و اصولی شدن ایجاد معدن و مراحل استخراج بخوبی قابل درک و لمس است. لذا رشته مهندسی معدن با این رویکرد در دانشگاهها تدریس میگردد تا افرادی متخصص با نگاهی کارشناسانه اقدام به حفر و استخراج در معادن نموده تا از میزان تلفات و خسارات جانی و مالی کاهش یابد.
گرایش های رشته مهندسی معدن
شاید کندن صخره ها و رفتن در دل کوه به ظاهر امری عادی به نظر برسد، ولی برای آنکه معدنی احداث شود که سالهای سال بتوان مواد مورد نیاز را از آنجا استخراج نمود، باید با کارشناسی دقیقی صورت گیرد. ابتدا امنیت منطقه به لحاظ جنس صخره یا کوه و خاک آنجا باید سنجیده شود، سپس میزان مواد موجود تخمین زده می شود و در نهایت صرفه اقتصادی آن در نظر گرفته می شود، سپس با توجه به موارد موجود عملیات دهانه سازی و حفر آغاز می گردد. در گرایش اکتشاف معدن، هدف تنها اکتشاف نیست بلکه تأیید معدن کشف شده است.
دروس تخصصی اکتشاف معدن
زمین شناسی، حفاری اکتشافی، چاهپیمایی، کانی شناسی توصیفی، اصول استخراج معدن، سنگ شناسی ، کارتو گرافی، مینرالو گرافی، نقشه برداری معدنی، ارزیابی ذخایر معدنی، زمین شناسی ایران، کانی شناسی نوری، تجزیه مواد معدنی، ژئوفیزیک اکتشافی، ژئوشیمی اکتشافی، ژئوتکنیک، آب های زیرزمینی.
پس از اکتشاف معدن برای استخراج مواد زائد در حین حفر و بعد از آن برای استخراج مواد معدنی باید راهکارهای لازم ارائه گردد. استفاده از ریل ها و نوع آسانسورها، سرعت حمل و نقل، نور رسانی، انتقال ماشین آلات، امنیت حمل و همه این موارد در گرایش استخراج معدن به آن پرداخته می شود.
دروس تخصصی استخراج معدن
سنگ شناسی، روشهای استخراج زیرزمینی، اصول اکتشاف و ارزیابی ذخایر، نقشه برداری معدنی، روش های استخراج روباز، مبانی مهندسی برق، ماشین های حرارتی، کانی شناسی، برداشت زمین شناسی، کارتوگرافی و فتوژئولوژی، آبکشی در معادن، خدمات فنی در معادن، اصول طراحی معادن، بازدید معدن، چال زنی و آتش باری، حفره چاه و تونل، ترابری در معادن، نگهداری در معادن، تهویه در معادن.

بازار کار رشته مهندسی معدن
در حال حاضر در کشور ایران بسیاری از مهندسین معدن شناس، افراد خارجی هستند که برای استفاده از تخصص آنها در امر اکتشاف و استخراج بهره برده می شود. لذا با توجه به نیاز وجود افراد کارکشته و متخصص در زمینه معادن زمینه اشتغال نیز فراهم است. از طرفی در ایران بدلیل گستردگی رشته کوهها و مناطق بکر معادن زیادی در انتظار حفاری و استخراج هستند.
وزارت نفت، راه سازی، مترو، وزارت نیرو، سازمان انرژی اتمی، مراکز نظامی، وزارت معادن و فلزات از جمله سازمان هایی هستند که یک مهندس معدن شناس می تواند در آنها مشغول به کار شود.
حوزه فعالیت در زمینه های مختلف مهندسی معدن
- تحلیل پایداری فضاهای زیرزمینی و روباز مانند معادن، تونلها، مغارها و … .
- تحلیل پارامتری و تحلیل حساسیت فضاهای زیرزمینی و روباز.
- تحلیل برگشتی فضاهای زیرزمینی و روباز.
- تعیین سیستم نگهداری فضاهای زیرزمینی و روباز.
- مدلسازیهای عددی با استفاده از نرم افزارهای مکانیک سنگی و ژئوتکنینکی.
- طراحی معادن زیرزمینی و روباز.
- رساله یا تز های مربوط به مرحله پیش فرآوری انواع کانی ها یا ترکیبات فلزی و غیر فلزی.
- رساله یا تز های مربوط به مرحله فرآوری انواع کانی ها یا ترکیبات فلزی و غیر فلزی.
- رساله یا تز های مربوط به مرحله خالص سازی انواع کانی ها یا ترکیبات فلزی و غیر فلزی.
- رساله یا تز های مربوط به عناصر کمیاب و عناصر استراتژیک.
- روش های هیدرومتالوژی شامل لیچینگ و استخراج حلالی و تبادل یونی.
- روش های تغلیظ مواد معدنی از جمله فلوتاسیون یا آرایش های ثقلی و مغناطیسی و … .
- طراحی و مدلسازی و شبیه سازی مدارهای فرآوری مواد معدنی.
- تعیین تابع شکست و تابع انتخاب و شبیه سازی خردایش.
- طراحی و شبیه سازی تجهیزات فرآوری (سنگ شکن، آسیا، ثقلی و …).
- ترجمه مقالات مربوط به این موضوعات.
- و سایر موضوعات مربوط به معدن، مکانیک سنگ و ژئوتکنیک.
خدمات سایت آسان آموز در زمینه انجام پروپوزال و رساله یا تز مهندسی معدن
- جستجو مقالات معتبر برای انتخاب موضوع رساله یا تز مهندسی معدن
- نوشتن پروپوزال مهندسی معدن
- انجام پروژه های کلاسی رشته مهندسی معدن
- انجام رساله یا تز کارشناسی ارشد مهندسی معدن
- تحلیل آماری رساله یا تز مهندسی معدن
- نوشتن مرور ادبیات و فصل دوم (۲) رساله یا تز مهندسی معدن
- انجام فصل چهار (۴) رساله یا تز مهندسی معدن
- نوشتن نتیجه گیری و فصل پنجم (۵) رساله یا تز مهندسی معدن