مهندسی صنایع


امروزه، نه تنها در کشورمان ایران، بلکه در همه کشورها، شاهد رشد روز افزون کارخانه ها و تولیدی ها هستیم. تمام این سیستم ها نیاز به افرادی دارند که بتوانند بازدهی و سودهی آن سیستم را به خوبی افزایش دهند. این کار با کمک علم مهندسی و مدیریت انجام می گیرد. فارغ التحصیلان رشته مهندسی صنایع می توانند این کار را به خوبی انجام دهند. بنابراین مهندسان صنایع نقش عمده ای در جامعه دارند.مشاوره در انجام رساله یا تز مهندسی صنایع ، مشاوره در نگارش پروپوزال مهندسی صنایع و کمک در چاپ مقاله از جمله خدماتی است که سایت ارائه می کند.

 

رشته مهندسی صنایع چیست؟

همان طور که ذکر شد، در هر کشور کارخانه ها و سیستم های بسیاری وجود دارد. همچنین این کارخانه ها و … در حال گسترش هم هستند. اما اگر کارخانه ای بدون افراد و پرسنل و حتی مدیری خوب و شایسته بخواهد شروع به کار کند چه می شود؟ مطمئنا این کارخانه نمی تواند پیشرفت کند و به زودی ورشکست می شود. بنابراین بازده هر کارخانه ، موسسه و به طور کلی هر سیستم بسیار مهم است. بنابراین باید افرادی باشند که این بازده را افزایش دهند. این افراد، همان فارغ التحصیلان رشته مهندسی صنایع هستند. بنابراین هدف این رشته، تربیت افرادی است که می توانند با توجه به اصول و مبانی مهندسی و همچنین مدیریت، بازده یک سیستم صنعتی، خدماتی و … را افزایش دهند. شغل این افراد بسیار شبیه مدیریت است اما این شغل دقیقا مدیریت نیست.

همچنین مهندسی صنایع، گرایش های مختلف دیگری نیز در مقطع ارشد دارد. در ادامه لیست این گرایش ها با توجه به دفترچه کنکور ارشد ۹۵ آورده می شود.

  • مهندسی آینده پژوهی
  • مهندسی سیستم های اقتصادی اجتماعی
  • مهندسی صنایع
  • لجستیک و زنجیره تامین
  • مدیریت نوآوری و فناوری
  • مهندس مالی
  • بهینه سازی سیستم ها
  • مدیریت پروژه

مهندسی صنایع، در مقطع کارشناسی، به طور کلی ۱۴۰ واحد دارد. شرح این واحدها این گونه است:

۲۰ واحد دروس عمومی

۲۲ واحد دروس پایه

۶۶ واحد دروس اصلی و تخصصی اجباری

۳ واحد کارگاه

۱ واحد کارآموزی

۲۸ واحد دروس اختیاری

 

دروس اصلی و تخصصی

اقتصاد عمومی ، اصول حسابداری و هزینه یابی ، مدیریت و کنترل پروژه ، ارزیابی کار و زمان ، طرح ریزی واحدهای صنعتی ، کنترل کیفیت آماری ، تئوری اختمالات و کاربرد آن ، جبرخطی ، آمار مهندسی ، تحقیق در عملیات ، اصول مدیریت و تئوری سازمان ، نقشه کشی صنعتی ، مبانی مهندسی برق ، اقتصاد مهندسی ، استاتیک و مقاومت مصالح ، علم مواد ، روشهای تولید ، برنامه ریزی و کنترل تولید و موجودیها ، برنامه ریزی تولید ، اصول شبیه سازی و همچنین پروژه.

همان گونه که در میان دروس هم مشاهده می کنید، برخی از دروس مهندسی صنایع با برخی از دروس رشته مدیریت مشابه اند.

 

برخی از دروس اختیاری

طراحی ایجاد صنایع ، مهندسی فاکتورهای انسانی ، برنامه ریزی نگهداری و تعمیرات ، برنامه ریزی حمل و نقل ، مدلهای احتمالی و تئوری صف ، تحلیل سیستمها ، آزمایشکاه اندازه گیری دقیق و کنترل کیفیت ، سیستمهای پرداخت حقوق و دستمزد ، شیمی عمومی ، اصول بازاریابی و … .

دانشگاه تبریز ، دانشگاه خوارزمی تهران ، دانشگاه فردوسی مشهد ، دانشگاه غیر انتفاعی علامه محدث نوری ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، دانشگاه صنعتی شریف ، دانشگاه سیستان و بلوچستان و … .

با توجه به رشد بسیار سریع و روز افزون کارخانه ها و موسسه ها، همواره در هر کشور نیاز به مدیران است. همچنین برای افرایش بهره وری و بازده آن سیستم هم، نیاز به مهندسان صنایع است. مهندسان صنایع نقش مهم و تا حدی حیاتی در به موفقیت رسیدن انواع سیستم ها و افزایش بازدهی آن ها دارند. بنابراین فارغ التحصیلان رشته مهندسی صنایع می توانند به خوبی جذب بازار کار شوند. زمینه ها شغلی که فارغ التحصیلان مهندسی صنایع می توانند در آنها مشغول به کار شوند در پایین ذکر می شود.

مهندس صنایع ، مدیر کنترل پروژه ، کارشناس کنترل کیفیت ، کارشناس پشتیبان نرم افزار ، مدیر تولید. در نهایت هم استاد دانشگاه.

زمینه های فعالیت

  • کم در مدل سازی انواع مسائل بهینه سازی از قبیل مسائل زمانبندی و توالی عملیات ، مدیریت زنجیره تامین ، مسائل چند هدفه و … در محیط های قطعی ، فازی و احتمالی
  • مشاوره در پیاده سازی و حل مدل در نرم افزارهای بهینه سازی از قبیل LINGO ، GAMS ، CPLEX
  • کمک در طراحی الگوریتم های ابتکاری و فراابتکاری از قبیل الگوریتم ژنتیک (GA) ، جستجوی ممنوع (TS) ، شبیه سازی تبریدی (SA) ، دسته پرندگان (PSO) ، مورچه (ACO) ، رقابت استعماری (ICA) و …..
  • کمک در تجزیه و تحلیل آماری با استفاده از SPSS, minitab, sas, splus, statistical, eveiws, stata,…
  • مشاوره در زمینه پیش بینی به کمک انواع روش های پیش بینی سنتی از قبیل رگرسیون، سری زمانی، و روشهای هوشمند از قبیل شبکه عصبی (ANN)، سیستم استنتاج فازی-عصبی تطبیقی (ANFIS)، و برنامه ریزی ژنتیک (Genetic Programming) و روشهای داده کاوی (Data Mining)
  • مشاوره در زمینه شبیه سازی گسسته پیشامد با استفاده از نرم افزارهای ARENA, ED, Any logic و شبیه سازی پویایی های سیستم با استفاده از نرم افزار VENSIM

 

کلیه پروژه ها و مشاورات در انجام  رساله یا تز ها  در سایت آسان آموز دارای تعهد مشاوره می باشند. همچنین تضمین می شود مشاورات انجام گرفته، کارهای جدیدی باشند و در صورت تمایل دانشجو از دیگر مشاورات انجام شده در رساله یا تز ها ، مقالات علمی، پژو هشی و یا ISI استخراج گردد.

فهرست موضوع رساله یا تز کارشناسی ارشد مهندسی صنایع
فهرست موضوع رساله یا تز کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش مهندسی مالی
فهرست موضوع رساله یا تز کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش مهندسی سیستم های اقتصادی اجتماعی
فهرست موضوع رساله یا تز کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش برنامه ریزی وتحلیل سیستم ها
فهرست موضوع رساله یا تز کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش تولید صنعتی
فهرست موضوع رساله یا تز کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش تکنولوژی صنعتی
فهرست موضوع رساله یا تز کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش ایمنی صنعتی

خدمات سایت آسان آموز در زمینه مشاوره در انجام پروپوزال و مشاوره رساله یا تز مهندسی صنایع

  • کمک در جستجو مقالات معتبر برای انتخاب موضوع رساله یا تز مهندسی صنایع
  • مشاوره در نگارش  پروپوزال مهندسی صنایع
  • مشاوره در انجام پروژه های کلاسی رشته مهندسی صنایع
  • مشاوره در انجام رساله یا تز کارشناسی ارشد مهندسی صنایع
  • مشاوره جهت تحلیل آماری رساله یا تز مهندسی صنایع
  • مشاوره در نگارش مرور ادبیات و فصل دوم (۲) رساله یا تز مهندسی صنایع
  • مشاوره در انجام فصل چهار (۴) رساله یا تز مهندسی صنایع
  • مشاوره د رنگارش نتیجه گیری و فصل پنجم (۵) رساله یا تز مهندسی صنایع